Om os

Overgaard Wood er et familie drevet firma, som blev grundlagt i 2008, under navnet LOK-Lister af Leon og Helle Overgaard Kristiansen. Da Leon gennem længere tid, havde lavet borde og møbler som sin hobby, valgte parret at tage skridtet videre og starte virksomhed. Kærligheden og interessen for at arbejde i træ, skulle visse sig at vare ved. Flere forskellige veje blev prøvet af, lige fra produktion af lister og gerigter til træpiller og briketter. I 2016 træder deres ældste søn Frederik til og bliver en fast del af firmaet. Med nye større visioner og nye kræfter blandt tropperne, vælger familien at virksomheden skal havde navneændring til Overgaard Wood.

Overgaard Wood er i dag i rivende udvikling og har lagt største delen af kræfterne i produktion af planker i alle størrelser op til 200cm.

Hertil produceres der stadig plankeborde og indretningsartikler af eget træ, til kunder som gerne vil havde deres eget unikke møbel.

Vi har værksted og lager i den lille by Herslev, som ligger centralt mellem Fredericia, Vejle og Kolding. Denne centrale beliggenhed giver os gode muligheder for, at nå ud til vores kunder i hele landet.